Whitepaper

Studio en webinar

Een ​​online trainingssessie, een live Q&A of een virtuele conferentie; we hebben de tools, eigen studio’s en de expertise om een ​​naadloze en professionele ervaring te bieden. Ons team kan ondersteunen bij alle aspecten van de productie, inclusief het opzetten van de studio, het beheren van de technologie en het zorgen voor de beste audio- en video-opname.

Webinars

We streven ernaar om elke klant een op maat gemaakte oplossing te bieden die past bij hun specifieke behoeften en budget. Met onze webinardiensten kunt u zich richten op uw inhoud, terwijl wij zorgen voor de technische details. Uiteraard kunnen we ook inhoudelijk meedenken om bijvoorbeeld redactionele ondersteuning, dagvoorzitters en het opmaken van slides te leveren.

Studio op locatie

Het is ook mogelijk om eenmalig een flexibele studio op te bouwen op een (unieke) locatie. Wij regelen de bouw inclusief decor en de techniek.

Studiohuur

De Mantis Group heeft een aantal studio’s in eigen beheer. Waaronder een green screen studio, podcast studio, virtual studio en een webinar studio.

Studiobeheer

Heeft u een interne studio, maar nood aan een flexibele schil van cameramensen, technici en producers om bij grotere producties bij te springen of wilt u volledig ontzorgd worden? Dan kunnen wij ondersteunen bij het beheren van de studio. Neem contact op met onze professionals om een op maat gemaakte oplossing te ontvangen.