Media

Creatieve producties

PnP Media is een frisse en vernieuwende productiemaatschappij, maar ook een collectief van internationale mediaprofessionals met bakken ervaring.

Wij koppelen al onze kennis en kunde bij het maken, bedenken en ontwikkelen van unieke multimediale content en concepten gericht op kennis en maatschappelijk betrokken onderwerpen. Daarbij maken we vaak gebruik van een vleugje humor om zware onderwerpen ook toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dat doen we voor organisaties, maar ook voor de NPO, Nat Geo, RTL en DPG Media.

Wetenschaps-communicatie

Zo produceren en ontwikkelen we al jaren de verschillende video en audioformats voor de Universiteit van Nederland in samenwerking met de wetenschapsredacteuren. En met succes, want maandelijks luisteren meer dan 400.000 mensen naar de podcast en bereiken ze jaarlijks miljoenen kijkers via YouTube.

Formatontwikkeling

Sommige verhalen verdienen net wat meer liefde om de aandacht te krijgen van een breed publiek. Wij helpen organisaties bij het vinden van de juiste vorm om de inhoud over te brengen. Van documentaires tot complete (web)series.