Learning

Kennisclips en educatieve content

Digitale leermiddelen zijn een fantastische toevoeging op het offline leren. Zo kun je plaats- en tijdonafhankelijk kennis tot iemand brengen of heeft de medewerker de kans om op zijn of haar eigen tempo te leren. itorium is onderdeel van Mantis Group en heeft alle kennis in huis om leren op schaal mogelijk te maken.

Didactiek

Afhankelijk van de gewenste leerdoelen, de beschikbare tijd en middelen, ondersteunen onze experts bij het opstellen van een geschikt leerplan.

Explainers

Volledig geanimeerd, of juist die ene expert voor de camera of toch een script wat ingesproken wordt door een model gegenereerd met AI? De keuzes voor explainers zijn oneindig. Daarom helpen we organisaties steeds vaker door met een aantal vragen te bepalen welke vorm het beste is voor het gewenste leereffect.

Virtual Classroom

Geniet van de voordelen van het lesgeven vanuit een fysieke ruimte en tegelijkertijd van de mogelijkheden van deelnemers die kunnen inbellen op een moment dat het hen uitkomt. Vanuit itorium helpen we de trainers om zich te focussen op de deelnemers en de content en niet op complexe technologie.